eToro – vårt omdöme och recension

eToro lanserades 2007 och erbjuder en mycket användarvänlig handelsplattform där investeringar kan ske i aktier, valutor och CFD – med eller utan hävstång. De har över 17 miljoner kunder över stora delar av världen och regleras av myndigheter i Cypern, Storbritannien och Australien.

eToro.com/sv är ett bra alternativ för dig som vill investera i råvaror, olika typer av valutor, index och valutor som inte nås via Avanza eller Nordnet.

Fördelar och nackdelar med eToro

Handelsplattformens tydligaste nackdelar är däremot att de inte erbjuder ISK och inte automatiskt rapporterar dina affärer till Skatteverket. Deras tydligaste fördelar är att de erbjuder handel i aktier helt utan courtage och att de erbjuder handel valutor, råvaror, index osv både med och utan hävstång.

Deras stora bredd på investeringsalternativ, samt tjänsten CopyTrading, är något som ofta lyfts upp som positivt i recensioner av företaget. 

etoro plattform
Printscreen från plattformen

Obs: Historiska resultat är inte en indikation på framtida avkastning.

Fördelar

 • Gå kort eller lång på ett enkelt sätt (tjäna pengar på upp- eller nedgång)
 • Handla med eller utan hävstång
 • Erbjuder vissa marknader som inte finns på Avanza och Nordnet
 • CopyTrading – Följ & kopiera andra framgångsrika traders
 • Handla aktier helt utan courtage
 • Handla valutor med och utan hävstång
 • Handla råvaror med och utan hävstång

Nackdelar

 • Inte inom ISK

Den största nackdelen med eToro.com/sv är att handel inte kan ske inom ett ISK-konto. Därmed behöver en högre avkastning nås via denna plattform (eftersom 30 % skatt måste betalas) än om investering sker via ett ISK hos exempelvis Nordnet.

 • Delvis på engelska

All information när konto ska skapas och när handel sker är på svenska. Men önskas fördjupade artiklar eller utbildning inom trading är detta på engelska.

 • Hantering av skatt

Automatisk rapport av affärer går ej till Skatteverket. Du får själv fylla detta och skicka till Skatteverket. Läs mer om IG markets här på Aktiekunskap ifall du tycker skatten är ett problem. IG skickar nämligen in underlag till Skatteverket över all din handel.

Disclaimer: Etoro erbjuder bland annat CFD-handel. 68% av privatpersoner som handlar via Etoro förlorar pengar när de handlar med CFD:s. Du bör överväga om du förstår hur CFD:s fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Vem borde använda eToro

eToro, CMC eller IG-market? Eller passar Avanza/Nordet bättre?
Här presenteras vilken investeringsprofil som främst gynnas av de tjänster som eToro erbjuder.

Välj eToro om

 • Du vill använda CopyTrade

En av Etoros unika fördelar är CopyTrade. Följ duktiga investerare och genomför automatiskt köp (med förvald summa) utifrån hur de investerar. Enkelt sätt att följa proffsen.

Ett alternativ mot CopyTrade är däremot att skapa konto på Nordnet och följa favoritinvesterare via Shareville. Det är visserligen främst svenska investerare och du måste själv genomföra varje köp. Men kan det ske inom ett ISK.

copytrading etoro
Printscreen från copytrader

Obs: Historiska resultat är inte en indikation på framtida avkastning.

Välj inte eToro om

 • du enbart investerar i aktier

Skattemässigt är det bäst att investera i aktier inom ett ISK eller en kapitalförsäkring så länge du når en avkastning som överstiger en viss nivå (i nuläget ca 1,25 % per år). Det ger ca 30 %-enheter lägre skatt på eventuell vinst. Välj i det fall istället Avanza eller Nordnet.

Önskas mycket hög hävstång vid handel med råvaror, index och valutor kan IG.com/sv (tidigare IG Markets) väljas istället då deras Turbo24 handlas inom ISK.

 • du tycker deklaration av K4 är krångligt

Handel via eToro behöver deklareras via en K4-blankett till Skatteverket. Någon automatisk rapportering till Skatteverket sker alltså inte. Detta till skillnad mot handel på IG.com/sv.

Är eToro säkert

eToro följer regelverk från FCA, CySEC och ASIC vilket därmed innebär att det finns en rad åtgärder som skapar trygghet för investerarna. FCA, Financial Conduct Authority, reglerar ca 60 000 finansiella tjänster Storbritannien. CySEC är Cyperns finansiella myndighet och ASIC, Australian Securities and Investments Commision är Australiens motsvarighet.

Via FCA ges eToro möjlighet att ”erbjuda sina tjänster i medlemsstater i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet”. Därmed erbjuds deras tjänster i en rad europeiska länder.

Företaget grundades 2007 och har ca 6 miljoner användare.

2FA
2FA kan aktiveras i kontoinställningar vilket innebär att en kod skickas ut via ett SMS vid inloggning. Inloggning kan därmed inte ske om inte koden har angetts.

Vårt omdöme:
Med över 13 års erfarenhet är eToro idag en av de största och mest kända handelsplattformarna som erbjuder CFD-handel. En säker och trygg handelsplats. Däremot är det synd att de inte erbjuder ISK eller automatisk överföring till Skatteverket.

Disclaimer: Etoro erbjuder bland annat CFD-handel. 68% av privatpersoner som handlar via Etoro förlorar pengar när de handlar med CFD:s. Du bör överväga om du förstår hur CFD:s fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Registrering

Demokonto & Tradingkonto

Att skapa ett demokonto på etoro.com/sv mycket enkelt då enbart användarnamn, E-post och lösenord krävs vid registrering. Det är även möjligt att logga in genom Google- eller Facebookkonto.

Demokonto innebär att handel sker med ”låtsaspengar”. Det kan därmed användas för att testa handeln och de olika tjänster som ingår hos eToro. För personer som aldrig använt liknande handelsplatser rekommenderas demokonto som ett första steg. Det kan även vara ett smidigt alternativ vid fiktiva investeringstävlingar.

Att aktivera tradingkonto är lika enkelt och innebär att handel kan ske med riktigt kapital. I detta läge krävs däremot identifiering genom att ID-handling samt adressbevis laddas upp.

Utbildning

 • Snabbguide och Guide

Klicka på ”Guide” i menyn för att påbörja en 2-minuters interaktiv guide på plattformen. Ett mycket bra sätt att lära sig de grundläggande funktionerna. Därefter kan den fördjupad guiden påbörjas.

 • Hjälp

Hjälpsektionen är väl utbyggd med frågor inom de flesta kategorier.

 • Utbildningsmaterial

Via eToro Academy på etoro.com/sv ges tillgång till Podcast, artiklar och nyheter. Här finns även ”Trading School” som är utbildningar som sker online. Anmäl dig till passande utbildning och fördjupa dina kunskaper inom exempelvis marknadsanalys eller trading. All denna information är på engelska.

Vår kommentar:
Vi upplever att den information och utbildning som finns tillgänglig främst är inriktad på att förklara eToros tjänster och hur handel går till. På denna punkt anser vi att både Nordnet och IG-market har mer fördjupande artiklar och analyser. Men det är självklart en smaksak beroende på vad som eftertraktas.

Insättning & Uttag

Insättning

Insättning kan ske med:

 • Bankkort
 • PayPal
 • Skrill – Vid överföringar som inte är USD uppkommer växlingsavgift
 • Banköverföring – Minsta överföring är 425 Euro
 • Neteller

För de som inte vill ge ut kortuppgifter kan PayPal användas. Insättning sker på Paypal via Direktöverföring från bank varpå sedan PayPal används för överföring till eToro. Detta utan en krona i avgift.  

Uttag

Lägsta belopp att ta ut är motsvarande 30 USD. Pengarna kommer då att tas ut via samma betalningsalternativ som användes vid insättning. Har insättning skett med flera olika alternativ kommer uttag ske med följande prioritering – Kort, PayPal, Banköverföring.

Beräknad tid för uttag;

 • Bankkort och Bankkonto: 8 dagar
 • Digitala plånböcker: 1-2 dagar

Uttagsavgift är på 5 USD oavsett uttagsalternativ.                       

Vår kommentar:
eToro har tidigare fått kritik för hög uttagsavgift. Det är uppenbarligen något de har tagit till sig genom att sänka den till 5 USD. Det finns tradingplattformar utan uttagsavgift men samtidigt känns 5 USD överkomligt. Dessutom mycket bra att de erbjuder insättning via PayPal.

Disclaimer: Etoro erbjuder bland annat CFD-handel. 68% av privatpersoner som handlar via Etoro förlorar pengar när de handlar med CFD:s. Du bör överväga om du förstår hur CFD:s fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Handelsplattform

Användarvänligt och enkelt kan sammanfatta eToro som handelsplattform. Här ligger fokus på enkla och pedagogiska steg för underlätta handel och översikt av innehav.

 1. Välj marknad och tillgång
 2. Välj position (köp eller sälj)
 3. Välj belopp
 4. Ange order

Om en person önskar att investera i Amazon för 500 USD sker det via följande steg.  

Sök i sökfältet efter ”Amazon” och aktien kommer presenteras direkt. Ett alternativ är att klicka på ”Handelsplatser – Aktier – Välj NASDAQ ” varpå samtliga aktier på den börsen visas i bokstavsordning.

sökfältet etoro

När tillgången valts för handel visas handelsfönstret nedan.

köpa och sälja på etoro

Förklaringar av begrepp:

Köp/Sälj: På bilden kommer en köpposition att öppnas. Värdet kommer därmed öka om Amazons aktie ökar i värde. Hade ”Sälj” valts hade en säljposition öppnats. Värdet skulle då minska om Amazons aktie ökat i värde .

Ange kurs: Genom att välja ”Till marknadskurs” kommer köpet gå igenom direkt. Det går även att ange en lägre kurs vilket innebär att köpet går igenom om kursen når denna nivå.

Belopp: Det belopp som investeras på positionen.

Stop Loss: Positionen stängs automatiskt vid en viss förlust. (kan väljas bort)

Take Profit: Positionen stängs automatiskt vid en viss vinst (kan väljas bort)

Hävstång: De flesta tillgångar kan handlas med hävstång. Väljs X1 innebär det ingen hävstång alls. Med X5 kommer din position att öka 5 gånger i värde i jämförelse med tillgången. Om Amazon ökar 1 % i värde kommer din position öka med 5 %.  Högre risk – högre avkastning.

Ange Order: Ordern läggs. Så fort den går igenom hittas den under ”Portfölj” som hittas i menyn.

Verktyg för riskhantering

Med Stop Loss eller Släpande Stopp Loss kan förluster begränsas. En enkel funktion som bör användas för riskhantering.

Ytterligare riskhantering kan ske genom att följa analytikers kommentarer och analyser av aktien. Vid alla tillgångar hos eToro går det att se statistik, diagram och sammanfattande analyser (kallas forskning). Var alltid påläst innan du tar investeringsbeslut!

Vårt omdöme:
Med enkel och tydlig orderläggning samt möjlighet till Stop Loss eller Släpande Stop Loss ges goda möjligheter till riskhantering. En fördel är även att statistik och information ges om de olika tillgångarna. Här har vi inte mycket mer att önska.

Disclaimer: Etoro erbjuder bland annat CFD-handel. 68% av privatpersoner som handlar via Etoro förlorar pengar när de handlar med CFD:s. Du bör överväga om du förstår hur CFD:s fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

CopyTrading

Tjänsten CopyTrading är en av eToros största unika fördelar.

Vill du följa proffsens investeringar med bara ett par klick – eller tjäna pengar på att andra följer dig?

avkastning copytrading
Obs: Historiska resultat är inte en indikation på framtida avkastning.

Kopiera proffsen

Genom att kopiera hur proffsen handlar behöver du själv inte lägga ner tid på analyser. Sök via filtreringsfunktioner efter investerare som passar din investeringsprofil. Du kan exempelvis filtrera utifrån vad de investerar i, dess land, avkastning och risk.  

kopiera andra traders via etoro

Obs: Historiska resultat är inte en indikation på framtida avkastning.

Lägsta belopp att investera i CopyTrading är 200 USD och det går att både pausa, öka samt stoppa kopieringen när som helst.

När investeraren köper kommer automatiskt samma tillgång att köpas på ditt konto. Detta proportionerligt utifrån den summa du avsatt till detta. På så vis följs investerarens portfölj och du kan förvänta dig samma procentuella avkastning över tid.

En fördel är även att de investerare som har många ”kopierare” skriver kommentarer om de köp som sker vilket gör att du lättare förstår dess strategi.

hur man kopierar andra traders med copytrading på etoro

Obs: Historiska resultat är inte en indikation på framtida avkastning.

Disclaimer: Etoro erbjuder bland annat CFD-handel. 68% av privatpersoner som handlar via Etoro förlorar pengar när de handlar med CFD:s. Du bör överväga om du förstår hur CFD:s fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Bli kopierad – Få betalt

Är du en duktig investerare? Genom att skapa god avkastning och skriva om de investeringar som sker kan andra på plattformen välja att kopiera dig.  För detta betalar eToro upp till 2 % av din AUM (förvaltade tillgångar). Det betyder att om personer följer dig med en total summa av 1 000 000 kr kommer du få 20 000 kr över ett år.

Vad du kan investera i

 • CFD – Handel i aktier och valutor samt Sälj-positioner, sker i CFD. Inom råvaruhandel och indexhandel sker alltid handel i CFD.
 • Aktier/Börhandlad fond – Vid köppositioner i aktier och börshandlade fonder sker detta direkt i underliggande tillgång
 • Copyportfolios

Portfolios är en korg som består av innehav från olika traders på plattformen alternativt en korg av branschliknande aktier.

Exempel:

Driverless – En korg av aktier i företag som arbetar mot förarlösa bilar.

Four Horsemen – En korg av aktier av de fyra största Tech-bolagen i världen

”eToro är världens ledande sociala handelsplattform, som erbjuder både investeringar i aktier och valutor samt CFD-handel med olika underliggande tillgångar.”

Investering kan ske i:

 • Aktier
 • Index
 • Råvaror
 • Valutor

Vårt omdöme:
Utbudet är mycket brett vilket är positivt. eToro skapar möjlighet att köpa utländska aktier utan courtage! Däremot har de enbart fokus på CFD:s, valutor och aktier. Önskas handel ske i optioner, warranter eller andra avancerade värdepapper behöver andra handelsplatser användas.

Kundtjänst

Via FAQ hittas svar på de flesta frågor. Vid kontakt med kundtjänst hänvisas kunderna till att fylla i ett formulär på hemsidan. Någon kundtjänst via telefon hittas inte.

Vår kommentar:
Gällande kontaktmöjligheter ges lägre betyg. Vi anser att telefonkontakt och mailadress bör ges ut för enklare kontaktmöjligheter.

Handla med hävstång

Nästan oavsett vilken tillgång som handel sker i så kan det ske med hävstång på flera olika nivåer. eToro.com/sv följer ESMA´s regler gällande handel med hävstång för privatpersoner och har därmed följande gränser:

 • Större valutapar: x30
 • Mindre valutapar, guld och stora index: x20
 • Övriga råvaror, övriga index: x10
 • Aktier via CFD samt börshandlade fonder: x5

Men det går att höja hävstången genom att ansöka om att kontot ska klassas som professionellt. Då ökas möjligheterna kraftigt.

I bilden nedan visas handel med Silver. Med ett vanligt konto begränsas handeln med upp till x10 i hävstång. Detta medan professionella handlare når upp till x100 i hävstång.

hävstång etoro

Fördelar med hävstång

Fördelen med hävstång är att en större exponering kan ske mot en marknad utan att ett större belopp krävs. Dessutom skapas möjlighet att handla på marknaden med mycket låg volatilitet.

Nackdelar med hävstång

eToro anger att ”68 % av privatinvesterare förlorar pengar vid CFD-handel” hos dem. Detta på grund av att handel sker med hävstång.  Många förstår helt enkelt inte den förhöjda risken att handla med hävstång och tar större risk än vad de borde.

Vår kommentar:
Handel med hävstång innebär förhöjd risk. För många en för hög risk. Men vi uppskattar att möjligheten finns och det är knappast ovanligt. Även Avanza och Nordnet erbjuder certifikat med hävstång.

Kostnader på eToro

Courtage0 kr
Årsavgift0 kr
Uttagsavgift5 USD

Spread på etoro

Valutorfrån 1 PIP
Aktier0,09 %
ET –0,09 %
Indexfrån 100 PIP
 • Insättningsavgift: 0 kr
 • Inaktivitetsavgift: 10 USD/månaden.

Ett konto där inloggning inte skett under 12 månader debiteras en löpande månadsavgift. Däremot stängs aldrig positioner för att täcka denna avgift dvs. betalning kan enbart ske med likvida medel.

Overnightfee / Roll over : eToro tar en overnightfee vid handel i CFD och vid margin trades. Vid köppositioner i aktier tas inte denna avgift.

Exempel: Öppna en säljposition på 500 USD i Boliden. Betala 0,04 USD per dag i overnight fee. Det motsvarar ca 3 % över ett år. Detta gäller alltså enbart säljpositioner.

eToro och skatt

All handel på eToro.com/sv behöver manuellt anges på en K4-blankett som bifogas vid deklaration. Här har eToro en av dess största nackdelar i förhållande till exempelvis IG.com/sv (som erbjuder liknande tjänster).

 • Du måste skapa K4 själv

Många handelsplatser och aktiemäklare erbjuder automatisk skapade av K4-blankett inför deklarationen. Det är inte möjligt hos eToro vilket innebär att du själv måste räkna ut eventuell vinst/förlust.

 • Handel sker inte inom ISK

Handel inom ett ISK innebär lägre skatt och betydligt enklare deklaration. Men handel hos eToro sker inte inom ett ISK vilket alltså har sin tydliga nackdel.

Vårt omdöme:
Vi anser att detta är eToro´s största nackdel. De har ett mycket stort utbud av marknader och möjligheter till både korta och långa positioner. Men att behöva betala 30 % i vinstskatt och dessutom behöva skapa K4-blanketten själv drar ner slutbetyget. På denna punkt är de inte användarvänliga – vilket annars är en av deras största styrkor.

Andras recensioner / omdömen om eToro

Brookerchooser 4,7/5

Den stora amerikanska jämförelsesidan av handelsplatser ger eToro 4,7 av 5 poäng. Högst poäng ges på ”Öppna konto” (5/5) samt ”Trading Platform” (4,6/5). De punkter som får lägst betyg är Education, Customer Service och Research.

Deras omdöme stämmer därmed mycket väl med vad vi anser vara eToros styrkor och svagheter.

”We selected eToro as Best broker for currencies and Best broker for social Trading for 2020”

ForexBrokers.com 4/5

Även ForexBrokers ger eToror högt betyg med 4/5. Högsta betygen ges i kategorierna ”offering of investments” medan lägst betyg ges till ”commisions & fee”.

Även här håller vi med recensenten gällande fördelar och nackdelar med handelsplattformen.

“eToro is excellent for social copy trading and currency trading, and is our top pick for both categories in 2020”

CompareBrokers

CompareBrokers ger eToro 4/5 i betyg. De fördelar som främst lyfts fram är antalet användare världen över, att de är reglerade av myndigheter i flera länder samt att plattformen vunnit ett flertal utmärkelser genom åren.

Bland annat har eToro vunnit Best Social Trading Platform år 2019 och Best Plattform for Trading currencies 2019.

”When cliens buy stock at 1x leverage its completely free at eToro and they are buying the underlying stock. This isn´t always the case with other brokers”

Disclaimer: Etoro erbjuder bland annat CFD-handel. 68% av privatpersoner som handlar via Etoro förlorar pengar när de handlar med CFD:s. Du bör överväga om du förstår hur CFD:s fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Sammanfattning

Vi är tudelade i vår åsikt om eToro. Handelsplattformen har stora fördelar – men även tydliga nackdelar. Därför låter vi två av våra investerare uttala sig om eToro. De anser bägge att plattformen har följande fördelar/nackdelar – Frågan är vad som prioriteras.

+ Stort utbud av marknader
+ CopyTrading
+ Användarvänligt
– Inte inom ISK
– Analysverktygen kunde varit bättre
– Högt krav på belopp på börshandlade fonder

”Användarvänligt och smart med CopyTrading” (Småsparare med intresse för nya marknader)

Användarvänligheten, CopyTrading och de mer ”exotiska” investeringarna är de stora fördelarna. Det har gjort att eToro är mitt förstaval gällande handel i mer ovanliga tillgångar. Men det gäller att se upp med vissa höga spread! 

Handelsplattformen är väldigt enkel att förstå och det är lätt att komma igång. Uppskattar även att pengar kan sättas in via Paypal.  Nackdelen är förstås att det inte går att handla inom ISK.

”Brist på ISK och analysverktyg gör att jag väljer IG Market” (Aktieinvesterare med långsiktiga mål)

Bristen på ISK är eToros största nackdel. De fördelar som eToro.com/sv erbjuder hittar jag till stor del även hos Nordnet. Där kan jag handla med hävstång, ta köp- eller säljpositioner och följa andra investerare via Shareville. Framförallt kan det mesta sparas inom ett ISK. Visserligen erbjuder eToro marknader som inte hittas hos Nordnet men då väljer jag hellre IG.com/sv som jag även anser har bättre analysverket.

Sprid alltid dina investeringar och risker

Vi rekommenderar alltid att man sprider sina investeringar (diversifierar) på olika tillgångar för att skapa en långsiktig och stabil avkastning över tid. I princip alla rika människor diversifierar sina investeringar.

Investera i aktier, fonder & mycket mer
Avanza.se – gratis courtage-erbjudande.
(Gäller konton med max 50 000 kr på)
Nordnet.se – gratis courtage-erbjudande.
(Gäller nya konton med max 80 000 kr på)
Etoro.com/sv – alltid 0 kr i courtage på aktier, oavsett kontots storlek. Etoro erbjuder dessutom ”copytrading” samt handel i CFD:s, valutor, index, råvaror och mycket mer både med och utan hävstång.

”Alternativa” investeringar
Savelend.se – låna ut pengar till privatpersoner mot en fin ränta. Minsta insättning = 500 kr.
Sigmastocks.se – ISK-konto där du låter deras aktierobot välja ut aktier åt dig & förvalta aktieportföljen med hjälp av algoritmer. Minsta insättning = 1 kr.
– Kameo.se – Investera i fastighetsprojekt & företagslån. Välj själv vilka projekt & företag du vill investera i på deras plattform. Minsta insättning = 500 kr.

Följ utvecklingen på våra egna investeringar
Vi på Aktiekunskap har egna portföljer hos alla de aktörer vi nämner ovan och du kan följa våra investeringar & deras utveckling här:
https://www.aktiekunskap.nu/strategier/vara-investeringar-utveckling-och-statistik/

Disclaimer:
Etoro är en multi-asset plattform där man kan handla flera olika tillgångar. De erbjuder handel i aktier, valutor & handel med CFD:s

Observera att CFD:s är komplexa instrument och risk är hög att man förlorar pengar snabbt på grund av hävstång när man handlar med dessa instrument. 68% av privatpersoner som handlar via Etoro förlorar pengar när de handlar med CFD:s. Du bör överväga om du förstår hur CFD:s fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Historiska resultat är inte en indikation på framtida avkastning.
Tradinghistorik som presenteras representerar mindre än 5 st kompletta år vilket inte alltid kan vara tillräcklig grund för ett investeringsbeslut.

Copy trading är en portfölj-management tjänst som tillhandahålles av eToro (Europe) Ltd, som är auktoriserad och reglerad av Cyperns Securities and Exchange Commission.

Valutor är instrument som kan fluktuera mycket inom en kort tidsram och är därför inte lämpliga för alla investerare.

Etoro USA LLC erbjuder inte CFD:s, representerar inte och tar därför inte ansvar för riktigheten eller innehållet i denna publikation som har arbetats fram av vår partner som använder icke enhetsspecifik information om etoro.

Av:
Före detta fastighetsmäklare med mångårig erfarenhet av yrket och branschen. Besitter även djupgående kunskaper inom börs, aktier och investeringar.
Aktiekunskap.nu på Facebook Aktiekunskap.nu på Twitter

Kommentera eller Fråga

2 Kommentarer

 1. Filip skriver:

  Hur fungerar det med spread på etoro? är den alltid lägre än t ex IG pga dom är större?

  • Joakim Ryttersson skriver:

   Hej Filip.

   Det beror på vilket instrument du vill handla. Det kan varierar så om du vill handla olja exempelvis så har IG i nuläget en spread på 2,8 medan Etoro har en spread på 5 vad jag kan se.

   mvh admin på aktiekunskap

Copyright Aktiekunskap.nu 2022