Vi startar upp bloggen

Nu tyckte vi att det var dags att fylla på med lite mer nyhetsliknande artiklar här på aktiekunskap och då passar det bra att starta upp en blogg tyckte vi.

Det här innebär att vi kommer att skriva om hur marknaden utvecklas och vad som är aktuellt just nu. Vi kommer kanske även att skriva lite kortare analyser av olika aktiebolag och förhoppningsvis även ha tid att krydda med längre artiklar och analyser.

Väl mött i kommande inlägg!

Av:
Joakim har haft ett brinnande intresse för aktier, investeringar och företagande sedan barnsben. Nu driver han flera olika hemsidor inom aktier och investeringar.

Följ bloggen:

Kommentera eller Fråga

2 Kommentarer

 1. Håkan Liljeqvist skriver:

  Härligt Simon! Jag kommer ihåg när du sjösatte denna sajten och det är kul att se hur den har utvecklats och hur vi i mångt och mycket delar samma intressen 🙂
  Nu när jag hitta hit så kommer jag givetvis att följa bloggen framöver. Kanske skulle även jag dra igång med ekonomibloggandet igen? Blir inspirerad av din framfart!
  Allt gott! / Håkan Liljeqvist

  • Aktiekunskap skriver:

   Kul att du hittade till denna, det har tyvärr inte hunnits med så mycket bloggande ännu… Det kanske är dags för en uppryckning.

Copyright Aktiekunskap.nu 2023