Enklare.se | När du ska jämföra lån

När du jämför lån är det bra att börja med att fundera på vilket sorts lån du behöver. Ska du låna till att köpa bostad, båtköp eller behöver du ett mindre lån, så kallat smålån? Olika låneaktörer erbjuder olika typer av lån. Beroende på vilket lån du är ute efter finns det också olika räntor att ta hänsyn till när du ska jämföra lån, likväl som olika krav på betalningsanmärkningar och skulder, samt lån med eller utan säkerhet.

Låna inte mer än vad du behöver

När du jämför lån är det viktigt att inte låna mer pengar än vad du behöver och har råd med. Därför är det viktigt att du noggrant utvärderar erbjudanden från banker och låneaktörer. Om du jämför lån noggrant kan du lyckas hitta bättre lånevillkor än vad du hade tänkt dig från början.

Jämför privatlån

Med Enklare kan du luta dig tillbaka och låta de sköta den jobbiga delen av att ta ett lån. Det Enklare behöver veta är hur mycket pengar du vill låna och under vilken tidsperiod du vill ha lånet. Du kan välja ett lån på minst 20 000 kr upp till ett lån på 500 000 kr.

Det bästa med allt är att Enklares tjänst är kostnadsfri, de har en lång erfarenhet och de gör det jobbigaste i låneprocessen åt dig, nämligen jobbet att jämföra. Dessutom görs bara en kreditupplysning på dig. Skulle du själv jämföra de olika lånealternativen bankerna kan ge dig, skulle en ny kreditupplysning göras på dig för varje bank, det slipper du med Enklare.se. Dessutom är det helt gratis och inte bindande. Hittills har Enklare hjälpt över 180 000 nöjda kunder att jämföra lån.

Av:
Före detta fastighetsmäklare med mångårig erfarenhet av yrket och branschen. Besitter även djupgående kunskaper inom börs, aktier och investeringar.

Följ bloggen:

Kommentera eller Fråga

Copyright Aktiekunskap.nu 2021