Företagslån

Har du en period i företaget där allt kostar pengar? Du kanske behöver byta ut dina verktyg eller fordon, fylla på materialförrådet eller så kanske du behöver köpa en lokal eller ett förråd? Då kan det vara bra att ta ett företagslån med tydliga villkor. Hos CapitalBox kan du ta ett företagslån på allt mellan 20 000kr – 2 000 000kr med en återbetalningstid på upp till 3 år (36 månader). Hos CapitalBox har du alltid fast avbetalning på ditt företagslån så du slipper oroa dig för dolda avgifter.

Hur fungerar CapitalBox?

På CapitalBox kan du få ett företagslån som inte har någon säkerhet, det vill säga att du endast har en personlig borgen. Det går enkelt och snabbt att ansöka om ett lån hos CapitalBox. Hos CapitalBox är det endast lite pappersarbete, det är inte heller några ansökningsavgifter och du kan ansöka om företagslån när som helst. Det är snabbt och enkelt att ansöka om ett lån, normalt sätt så godkänns ansökan under en arbetsdag.
Du får pengarna utbetalda samma dag som lånet godkänns vilket är bra om du är i behov av pengar snabbt. Hos CapitalBox har du också möjlighet till två amorteringsfria månader. Du kan göra din första betalning efter 30 dagar. Räntan varierar beroende på vad du har för verksamhet. Räntan på företagslånet justeras individuellt baserat på företagets omsättning, bransch, kreditvärdighet och kassaflöde.

Hur går det till när man ansöker om ett lån?

Börja med att berätta lite om dig själv och ditt företag. Berätta gärna varför du behöver låna pengar. Du kanske ska anställa ny personal, köpa ny utrustning eller utöka sortimentet? Du ska självklart också berätta hur mycket pengar det är som du vill låna. Det är en väldigt enkel ansökan och det tar endast 5 minuter för dig att göra och skicka in din ansökan.
När du har skickat in din ansökan så tar det vanligtvis en arbetsdag innan ansökan godkänns. CapitalBoxs professionella lånerådgivare finns alltid till hjälp om du skulle ha några frågor när det kommer till ditt lån.

Vilka företag kan få ett lån?

De företag som uppfyller CapitalBox kriterier kan ta lån för sitt företag.
För att uppfylla kriterierna så måste ditt företag varit igång i minst ett halvår . Ditt företag måste tjäna in minst 450.000 om året och alla ägare måste bo i Sverige. Företaget måste också ha ett bankkonto som är svenskt och företaget måste finnas registrerat här i Sverige.

De erbjuder lån till alla branscher, bland annat byggbranschen.
CapitalBox vet att byggindustrin är speciellt utsatt för fluktueringar. Ett byggföretags inkomst kan variera väldigt mycket i perioder.
Capitalbox vet också om att det ibland kan gå lång tid innan betalningar kommer in från olika projekt som har gjorts. CapitalBox har stor erfarenhet utav att hjälpa byggföretag att hålla igång med företagslån.

Sammanfattning

Det går snabbt och smidigt att ansöka om ett lån hos CapitalBox. Det är väldigt lite pappersarbete och din ansökan godkänns oftast efter endast en arbetsdag. Du får pengarna utbetalda samma dag som ansökan godkänns. Din ansökan blir godkänd om du och ditt företag uppfyller alla kriterier.

Av:
Före detta fastighetsmäklare med mångårig erfarenhet av yrket och branschen. Besitter även djupgående kunskaper inom börs, aktier och investeringar.

Följ bloggen:

Kommentera eller Fråga

Copyright Aktiekunskap.nu 2021