Dags att ta tag i bloggandet igen

Knappt hade jag börjat att skriva på den här bloggen innan jag slutade. Det var egentligen inte dålig motivation, snarare att ”livet” tog andra vägar och all tid försvann. Så två barn senare och även två pappaledigheter senare så är det dags att ta upp den digitala pennan och skriva om aktier och ekonomi igen.

Så mycket har hänt under de här åren, var skall man börja?

Att vara på framkant tar tid

Att investera i aktier och hålla koll på aktiemarknaden tar en del tid men inte alls så mycket tid som det tar att skriva om den. Det är nästan som ett halvt jobb att hålla koll på det. På den här sajten har målet aldrig varit att skriva uppdaterade analyser eller publicera de senaste intressanta nyheterna. Däremot vill vi skriva kvalitativa och genomtänkta artiklar om kunskap kring aktiehandel så att de allra flesta kan komma igång med det.

Så antingen det handlar om aktiehandel för nybörjare, valutahandel eller bara allmänt om aktiehandel så är målet att dela med oss av bra kunskap för dig som vill köpa och sälja aktier.

Vad vill jag skriva om?

Som du kanske anar vill jag på den här bloggen framförallt sikta in mig på kunskap kring aktier och att dela med mig av den. På en blogg måste det förstås även få plats med lite mer personliga åsikter och tankar som inte riktigt passar in i de övriga artiklarna här. Så det skall bli kul att kunna skriva om.

Så det här var helt enkelt ett sådant inlägg där man skriver om att det nu är dags att ta tag i saker igen och komma upp på banan och köra på. Hoppas att du återkommer hit och att vi ses snart igen här på sajten!

Av:
Joakim har haft ett brinnande intresse för aktier, investeringar och företagande sedan barnsben. Nu driver han flera olika hemsidor inom aktier och investeringar.

Följ bloggen:

Kommentera eller Fråga

Copyright Aktiekunskap.nu 2023